Sikker surfing

Trygg surfing sjekker nettsteder før du åpner dem for deg. Den blokkerer skadelige webområder som prøver å spre skadelig programvare, samt phishing-områder som prøver å stjele dine konfidensielle data og få tilgang til bankkontoene dine.

Du må bruke en beskyttet nettleser for å bli beskyttet på Internett. Se liste over beskyttede nettlesere.

Sikker surfing er tilgjengelig i abonnementsplanene Standard, Plus og Premium for Kaspersky-appen.

Trygg surfing bruker skytjenesten Kaspersky Sikkerhetsnettverk for å sjekke nettsteder.

I dette avsnittet

Utfører innledende konfigurasjon av Trygg surfing

Nettlesere som støttes

Om kryptosvindel

Innholdsfiltrering i Japan